Κρήτη: Υπάλληλος τράπεζας «άρπαξε» 400.000 ευρώ από λογαριασμoύς πελατών για χάρη του... έρωτα!

Η αγάπη την οδήγησε στη φυλακή

Κρήτη: Υπάλληλος τράπεζας «άρπαξε» 400.000 ευρώ από λογαριασμoύς πελατών για χάρη του... έρωτα!

​Τελικά δεν έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι οι ερωτευμένοι μπορούν να κάνουν τα πάντα, καθώς μια 37χρονη από την Κρήτη «βούτηξε»… 400.000 ευρώ για χάρη του έρωτα της!

Εκείνη εργαζόταν σε τράπεζα και όταν βρήκε την ευκαιρία, έβαλε «χέρι» στους προθεσμιακούς λογαριασμούς των πελατών, για να βοηθήσει τον 49χρονο σύντροφο της, ο οποίος ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε το παραμικρό.

Πάντως, η ίδια κατά την απολογία της είχε εμφανιστεί συντετριμμένη και μετανιωμένη για την πράξη της. Υποστήριξε ότι είχε παθολογική αγάπη στον σύντροφο της και ήταν ψυχικά εξαρτημένη από εκείνον. Για αυτό και το έκανε, μιας και εκείνος της είπε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με την εταιρεία του, ζητώντας αρχικά να «σηκώσει» ένα συγκεκριμένο ποσό από την τράπεζα και διαβεβαιώνοντας την ότι θα το επέστρεφε στο ακέραιο, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Στην πορεία όμως της ζήτησε και άλλα χρήματα, λέγοντας της ότι σκόπευε να πάρει δάνειο προκειμένου να καλύψει τη «μαύρη τρύπα».

Σύμφωνα με την 37χρονη, όχι μόνο δεν πήρε δάνειο, όπως της είχε υποσχεθεί, αλλά συνέχισε να την πιέζει, καθώς κινδύνευε να του σφραγίσουν επιταγές. Τότε, αυτή τρελά ερωτευμένη μαζί του προχώρησε στην υπεξαίρεση μέχρι που αποκαλύφθηκε.

Και πρόσθεσε πως η ίδια έχει καταστραφεί οικονομικά από αυτήν την ιστορία καθώς ό,τι είχε και δεν είχε το ξεπούλησε ή το υποθήκευσε προκειμένου να επιστρέψει στην τράπεζα μέρος των χρημάτων που είχε υπεξαιρέσει.

Ο 49χρονος από την πλευρά του υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν γνώριζε για την υπεξαίρεση, ενώ διέψευσε ότι είχε ζητήσει από την φίλη του να πάρει αυτά τα χρήματα.

Και οι δύο παραπέμπονται για να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top