Στον ανακριτή θα οδηγηθούν οι πέντε Τούρκοι για την υπόθεση του ενός τόνου ηρωίνης στην Φιλοθέη

Προσωρινά κρατούμενοι ο 40χρονος εφοπλιστής και η πρώην σύζυγός του

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν οι πέντε Τούρκοι για την υπόθεση του ενός τόνου ηρωίνης στην Φιλοθέη

​Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα για να απολογηθούν οι πέντε Τούρκοι συλληφθέντες για την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στη βίλα 40χρονου εφοπλιστή στην Φιλοθέη.

Την Τρίτη κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της, ενώ ελεύθερες χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν η πρώην πεθερά του και η οικιακή βοηθός του.

«Αν ήθελα να αποθηκεύσω ναρκωτικά θα τα πήγαινα στη Λεωφόρο Θηβών που έχω άδεια γραφεία. Δεν θα τα έβαζα εκεί όπου μένει το παιδί μου», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο 40χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος αλλά και ο εφοπλιστής άφησαν να εννοηθεί ότι έμπιστο πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι ευθύνεται για όλα.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος με όρους ο 15χρονος γιος τους, που συνελήφθη επίσης για την ίδια υπόθεση.

Προθεσμία για να απ��λογηθεί την Παρασκευή έχει λάβει ένας Αλβανός υπήκοος ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία την περασμένη Κυριακή.

Να σημειωθεί ότι η ηρωίνη που εντοπίστηκε έχει συνολικό μικτό βάρος 1.133,420 κιλών και αξία άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top