ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Λέσβο: άνδρας έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα!

Τον βρήκε η γυναίκα του

​Ένας 64χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, έπεσε στις 19.55 το απόγευμα της Δευτέρας από το μπαλκόνι του σπιτιού του και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα του σπιτιού του 1ου ορόφου. στην Λέσβο.

Με το άκουσμα του εκκωφαντικού θορύβου, πετάχτηκε έξω η σύζυγός του για να δει τι συμβαίνει.

Τότε βρέθηκε μπροστά σε μία φρικιαστική εικόνα, αφού είδε τον άνδρα της να είναι καρφωμένος επάνω κάγκελο του μπαλκονιού και το σώμα του να αιωρείται μέσα σε μία λίμνη αίματος.

64xronos-12.jpg
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδ��α και να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

641.jpg
Στο πόδι σηκώθηκε όλη η γειτονιά στη διασταύρωση των οδών Γυμνασιάρχου Δαυίδ και Ιακύνθου οι οποίοι έτρεξαν για να βοηθήσουν.

644.jpg
Ύστερα από μαραθώνια επιχείρηση και με μεγάλη προσοχή για να μην τραυματιστεί χειρότερα ο άτυχος 64χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε έχοντας καρφωμένο στην κροταφική του χώρα ένα κομμάτι σίδερο από τα κάγκελα.

642.jpg
Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είχαν αποτέλεσμα και κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον άτυχο άνδρα.

645.jpg
Αμέσως εισήχθη στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου διασωληνώθηκε αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και μετά από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματα του.
643.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top