ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: μέχρι το μεσημέρι οι αιτήσεις για να πάει το παιδί σας δωρεάν στην κατασκήνωση!

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

​Λήγει στις 12:00 το μεσημέρι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ!

Αίτηση μπορούν να κάνουν εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το έτος 2013, εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία έξι τουλάχιστον μηνών με οικογενειακό εισόδημα οικονομικού έτους 2013 μέχρι 16.000 ευρώ και οι δικαιούχοι επιλέγονται με αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης και επιδοτούνται για τη διαμονή των παιδιών τους σε Παιδική Κατασκήνωση του Μητρώου Παροχών του ΟΑΕΔ.

Tα παιδιά των δικαιούχων θα πρέπει να έχουν γεννηθεί από 01.01.1999 έως 14.06.2008 και μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση σε μία και μόνο κατασκηνωτική περίοδο και μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης.

Συνολικά, θα φιλοξενηθούν 35.000 παιδιά, από τις 15 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ, μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί 20.000 αιτήσεις.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top