Νέο ξέσπασμα του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης για την κόρη του Μαριαλένα

«Τι σήμαινε δεν ήξερε ότι ήταν τα 40 της αδελφής της;»

Νέο ξέσπασμα του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης για την κόρη του Μαριαλένα

Νέο ξέσπασμα από τον πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης , συνταξιούχο πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού Αντώνη Μπάχλα, που μιλά για την άλλη κόρη του και συγκατηγορούμενη στην υπόθεση θανάτου της αδελφής της με τον Βαγγέλη Στεφανάκη, ο οποίος κατηγορείται ότι την σκότωσε με χτυπήματα και η ίδια ότι δεν αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή την αλήθεια στην αστυνομία.

«Το παράπονο που έχω σαν πατέρας από το παιδί μου είναι που δεν ήρθε να μου πει την αλήθεια την ώρα που καιγόμουν, διότι οπωσδήποτε έχει γνώση για αυτό το θέμα. Να μου πει “πατέρα κάτσε κάτω, αυτό έχει συμβεί, αυτό δεν έχει γί��ει “. Αν αυτό το πράγμα υπάρχει και το αισθάνεται, να μου ζητήσει συγγνώμη και από εκεί και πέρα εγώ έχω το βάρος τι πρέπει να κάνω, δηλαδή αν μπορώ να τη συγχωρήσω ή όχι. Όμως δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη. Στο δικαστήριο είπε απλώς μια συγγνώμη αλλά δεν ξέρω που πήγαινε. Σε εμένα πάντως δεν ήρθε» δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Μπάχλας.

Ο τραγικός πατέρας σχολίασε ακόμη για την απουσία της κόρης του Μαριαλένας από το 40ήμερο μνημόσυνο της αδελφής της Φαίης, παρότι την ίδια ημέρα συμμετείχε σε καλλιστεία… σκύλων : «Ο κάθε γονιός περιμένει από το παιδί του να τον στηρίξει σε κάποιες βασικές καταστάσεις. Τι σημαίνει ότι δεν ήξερε για τα σαράντα της αδελφής της; Σε ποιον να το πω και να το δεχθεί αυτό;» .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top