Γνωρίστε τον Έλληνα που κάνει τον γύρο της Αφρικής… με ΒΕΣΠΑ

Σχεδόν μισό χρόνο περιπλανιέται

​Αν νομίζετε ότι έχετε κάνει τρέλες στη ζωή σας διαβάζοντας αυτό το άρθρο μάλλον θα το ξανασκεφτείτε ή θα πάρετε νέες ιδέες.

Ο Στέργιος Γκόγκος είναι ένας τρελός μηχανικός αυτοκινήτων, από τη Θεσσαλονίκη, που τα παράτησε όλα και άρχισε να κάνει τον γύρο της Αφρικής με μια.. βέσπα! Ξεκίνησε μια μέρα με έναν φίλο του από Ηγουμενίτσα, πέρασαν απέναντι στη Ιταλία, μετά πήγαν στο Μαρόκο, στην Μαυριτανία, στην Σενεγάλη, στο Μάλι, στην Γκάνα, στην Μπουργκίνα, στην Νιγηρία και κατέληξε μόνος του πλέον, στο Καμερούν. Ο φίλος του όπ��ς λέει ο ίδιος τα παράτησε και γύρισε πίσω, μιας και δεν άντεξε τις συνθήκες διαβίωσης.

Ο Στέργιος δηλώνει πως ήταν η καλύτερη εποχή για να κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας και πως του λείπει πολύ το φαγητό της μαμάς του, μιας και έχει μπουχτίσει στο ρύζι!!!

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος με τη φιλική διάθεση του κόσμου μιας και οι άκουγε ιστορίες που μιλούσαν για εγκληματικότητα και για «άγριες» συμπεριφορές. Μισό χρόνο περιπλανιέται βγάζοντας φωτογραφίες και χαλαρώνοντας μαζί με τους ντόπιους ενώ τα έξοδα του κυμαίνονται στα 10 με 15 ευρώ σε κάθε χώρα μιας και κάθε όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζεται όλο και πιο πολύ στις συνήθεις της κάθε χώρας. Δεν πληρώνει διαμονή μιας και κάνει ελεύθερο κάμπινγκ και δηλώνει ότι το μεγαλύτερο του έξοδο είναι οι βίζες, ενώ χρειάζεται διαφορετική βίζα για κάθε χώρα που επισκέπτεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top