Σε… «ποτάμια» μετατράπηκαν οι δρόμοι της Αθήνας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες

  Σε… «ποτάμια» μετατράπηκαν οι δρόμοι της Αθήνας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης
Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν μετατραπεί για ακόμα μία φορά σε ποτάμια!

Λόγω της χθεσινής βροχής, έκλεισε η οδός Πειραιώς, στο τμήμα μεταξύ της Χαμοστέρνας και της Πέτρου Ράλλη.

Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πεντέλης, στο Μαρούσι, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 35 κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια στη Νέα Φιλαδέλφεια, το Κουκάκι, την Κηφισιά και το Κεφαλάρι, ενώ έκανε αντλήσεις σε 15 περιπτώσεις. Η θερμοκρασία από 10-16 το επόμενο διήμερο.

Κάτοικοι της Ελάτης καθαρίζουν το χιόνι μπροστά από τα σπίτια και τα καταστήματά τους.

Από την έντονη χιονόπτωση, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων εγκλωβίστηκε στο χωριό Στουρναρέϊκα.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα βγήκαν στον δρόμο, πριν από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, με την θερμοκρασία να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τις επόμενες μέρες, αφού θα πέσει μέχρι και τους -7.

Η σφοδρή χιονόπτωση που έπεσε στην πόλη της Καστοριάς σκέπασε τα πάντα. Πάντως το τοπίο γύρω από την λίμνη, ήταν μοναδικό με τον υδράργυρο στους -2.

Μετά τις χιονοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη ο καιρός παρουσίασε πρόσκαιρη βελτίωση με άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ αναμένεται σταδιακή πτώση του υδράργυρου.

Στα λευκά ντύθηκε και η Κοζάνη, όλη τη νύχτα χιόνιζε στην πόλη, αλλά και σε ολόκληρο το νομό, με την θερμοκρασία αύριο Πέμπτη να είναι σταθερά κολλημένο υπό το 0.

Το κύμα κακοκαιρίας έπληξε στο σύνολο τη Δυτική Μακεδονία. Μπορεί στην πόλη της Πτολεμαΐδας να μην δημιούργησε προβλήματα η χιονόπτωση, αλλά το θερμόμετρο ήταν κολλημένο στους -3. Απαραίτητες οι αλυσίδες στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο.

Στην Ήπειρο τώρα, η χιονόπτωση περιορίστηκε κυρίως στα ορεινά, όπως η εικόνα που βλέπεται από το Πάπιγκο. Στο Μέτσοβο η παγωνιά είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού με ισχυρή χιονόπτωση την Παρασκευή με το θερμόμετρο στους -4 βαθμούς κελσίου.

Τις επόμενες μέρες , οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα, κυρίως στα Βόρεια, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη οι ισχυροί άνεμοι και οι βροχοπτώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top