Τα δίδυμα που γεννήθηκαν με διαφορά ενός χρόνου!

Τα χωρίζει ένας ημερολογιακός χρόνος αν και έχουν διαφορά 8 λεπτών!

Τα δίδυμα που γεννήθηκαν με διαφορά ενός χρόνου!

Με διαφορά… ενός χρόνου γεννήθηκαν δύο δίδυμα στον Καναδά!

Η 28χρονη Λίντσεϊ Σαλγκέιρο έφερε στον κόσμο δύο πανέμορφα κοριτσάκια ωστόσο το ένα ήρθε στον κόσμο το 2013 και το άλλο το 2014!

Το πρώτο κοριτσάκι, η Γκαμπριέλα, γεννήθηκε 8 λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, ενώ το δεύτερο, η Σοφία, είδε το φως αυτού του κόσμου 38 δευτερόλεπτα μετά την έλευση του νέου έτους!

«Οι γιατροί μου κατέβαλλαν προσπάθειες για να έρθει και η αδελφούλα της πριν από τα μεσάνυχτα, την ίδια μέρα και τον ίδιο χρόνο. Όμως εκείνη ήταν τόσο πεισματάρα» δήλωσε η περιχαρής μητέρα!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο σύζυγο της θυμίζοντας του με χιούμορ τι τον περιμένει κάθε Δεκέμβρη και Γενάρη καθώς είναι η περίοδος που έχουν γενέθλια τα δύο νεογέννητα κοριτσάκια, η ίδια αλλά και τα δύο αγοράκια που έχει ήδη η πολυμελής οικογένεια!

«Θα είναι ο μόνος που θα αδειάζει κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες τις τσέπες του» δήλωσε γελώντας!

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως τυπικά τα δύο νεογέννητα θα πρέπει να εγγραφούν σε διαφορετικές χρονιές στο σχολείο αφού τα χωρίζει ένα ημερολογιακό έτος. Η ίδια η Λίντσεϊ Σαλγκέιρο, πάντως, ελπίζει σε μια εξαίρεση που θα κλείσει τα μάτια για… 38 δευτερόλεπτα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top