Επίθεση Ρομά σε υπάλληλο του ΧΥΤΑ Φυλής

Του επιτέθηκαν με πέτρες και τον τραυμάτισαν

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης υπάλληλος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) από ομάδα ρομά και αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στο χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Φυλή.

Σύ��φωνα με την ανακοίνωση του ΕΔΣΝΑ, ο υπάλληλος, ο οποίος είναι χειριστής μηχανήματος, εκτελούσε εργασίες διάστρωσης προϊόντων καταστροφής όταν δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Επίσης, εκτεταμένες ζημιές υπέστη και το μηχάνημα.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και περιπολικά κατέφθασαν στον χώρο, ωστόσο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Μετά το επεισόδιο ο ΧΥΤΑ Φυλής διέκοψε τη λειτουργία του και δεν θα δέχεται απορρίμματα μέχρι το πέρας του ωραρίου εργασίας.

Ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε ότι «παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, οι συνήθεις ύποπτοι συνεχίζουν τις παράνομες έως και εγκληματικές πράξεις τους. Δεν πάει άλλο. Έχουμε απευθυνθεί δεκάδες φορές σε όλες τις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης έκτασης παρανομίας. Έχουμε επισημάνει ότι κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ανθρώπινες ζωές. Επιτέλους οι συμμορίες που λυμαίνονται τον ΧΥΤΑ και αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτές πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top