Αυτές είναι οι 25 καλύτερες εταιρίες που αξίζει να δουλεύει κανείς

Δείτε την λίστα, για να ξέρετε που να στείλετε το βιογραφικό σας!

Την ετήσια διεθνή λίστα World's Best Multinational Workplaces με τις 25 πολυεθνικές ε��αιρείες που διακρίνονται το 2013 για το εργασιακό τους περιβάλλον ανακοίνωσε η εταιρεία έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η εταιρεία Google και ακολουθούν οι SAS, NetApp και Microsoft. Η βιομηχανία W.L. Gore συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Τέσσερις από τις 25 πολυεθνικές εταιρείες που περιλαμβάνονται στη λίστα βραβεύτηκαν για το εργασιακό τους περιβάλλον και στην Ελλάδα. Πρόκειται για τις εταιρείες Microsoft, Diageo Hellas, MARS Hellas και Novartis Hellas

Ακολουθεί η λίστα World’s Best Multinational Workplaces:

1. Google

2. SAS Institute

3. Netapp

4. Microsoft (1η στην Ελλάδα, Κατηγορία 50-250 άτομα)

5. W. L. Gore & Associates

6. Kimberly Clark

7. Marriott

8. Diageo (10η στην Ελλάδα, Κατηγορία 50-250 άτομα)

9. National Instruments

10. Cisco

11. Autodesk

12. Monsanto

13. BBVA

14. American Express

15 Hilti

16. Telefónica

17. Accor

18. Quintiles

19. SC Johnson

20. Fedex Corporation

21. Atento

22. Mars (5η στην Ελλάδα, Κατηγορία 50-250 άτομα)

23. McDonald's

24. The Coca - Cola Company

25. Novartis (9η στην Ελλάδα, Κατηγορία 250+ άτομα)

Η λίστα με τις Καλύτερες Πολυεθνικές World’s Best Multinational Workplaces στηρίζεται στη βάση δεδομένων έρευνας από εταιρείες οι οποίες διακρίθηκαν στις επί μέρους εθνικές λίστες Best Workplaces.

Περι��αμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο όσον αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον. Μια εταιρεία για να είναι υποψήφια ένταξης σε αυτή τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε 5 εθνικές λίστες Best Workplaces, να απασχολεί το λιγότερο 50 άτομα σε κάθε χώρα που διακρίνεται, να έχει 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και τουλάχιστον το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.

H SAS Institute στην Ελλάδα διακρίθηκε πρώτη στην κατηγορία μεγέθους 20-49 εργαζόμενοι της λίστας Best Workplaces Greece, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην παγκόσμια λίστα καθότι σε τοπικό επίπεδο απασχολεί λιγότερα από 50 άτομα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top