Ζέστη και υγρασία στην Αθήνα σήμερα-Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά της χώρας!

ΔΕΙΤΕ τον καιρό της Παρασκευής

Ζέστη και υγρασία στην Αθήνα σήμερα-Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά της χώρας!

Πρώτη ανάρτηση: 11/10/2013 00:11

Τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 26 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά στα νοτιοανατολικά πελά��η θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Στην Αττική

Ζεστό και υγρό καιρό με παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, αλλά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top