Τα τηλέφωνα «μίλησαν»: 30 λεπτά μετά τη δολοφονία Φύσσα, ο Λαγός πήρε τον Μιχαλολιάκο!

Διαβάστε το πόρισμα της Αντιτρομοκρατικής

Τα τηλέφωνα «μίλησαν»: 30 λεπτά μετά τη δολοφονία Φύσσα, ο Λαγός πήρε τον Μιχαλολιάκο!

Τηλεφωνική συνομιλία είχε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με τον βουλευτή του κόμματος Γιάννη Λαγό, 30 λεπτά μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα, φαίνεται δέχτηκε κλίση στις 12.37 π.μ. της 18ης Σεπτεμβρίου.

Αυτό αποκαλύπτεται από την ανάλυση της Αντιτρομοκρατικής στις κλήσεις που αντάλλαξαν οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας Φύσσα.

Στο πόρισμά της που φέρει ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου, η Αντιτρομοκρατική διαπιστώνει ότι:

«Η υπ’ αριθμ. 69077... σύνδεση με στοιχεία συνδρομητή Λαγός Γιάννης, την 00:37 ώρα της 18 Σεπτεμβρίου 2013 δέχεται εισερχόμενο μήνυμα κειμένου (sms) από την υπ’ αριθμ. 69077... σύνδεση με στοιχεία συνδρομητή Μιχαλολιάκος Νικόλαος. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η υπ’ αριθμ. 69077... σύνδεση με στοιχεία Λαγός Γιάννης πραγματοποιεί εξερχόμενη κλήση στην υπ’ αριθμ. 69077... σύνδεση με στοιχεία συνδρομητή Μιχαλολιάκος Νικόλαος».

Της επικοινωνίας Μιχαλολιάκου - Λαγού είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ του βουλευτή Πειραιά της Χ.Α. με τον επικεφαλής της Τ.Ο. Νίκαιας Γιώργο Πατέλη.

Στο πόρισμά της η Αντιτρομοκρατική διαπιστώνει ότι «η υπ’ αριθμ. 21101... σταθερή τηλεφωνική σύνδεση με στοιχεία συνδρομητή Πατέλης Γιώργος κατά το χρονικό διάστημα από τις 9.20 μ.μ. της 17ης Σεπτεμβρίου (σ.σ. τρεις ώρες περίπου πριν από τη δολοφονία) και έως τις 2.04 π.μ. της 18ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί επικοινωνία προς την υπ’ αριθμ. 69.... σύνδεση με στοιχεία συνδρομητή Γιάννης Λαγός και εν συνεχεία επικοινωνεί λαμβάνοντας εισερχόμενες κλήσεις από αυτή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top