ΝΕΕΣ αποκαλύψεις από τον πρώην «Χρυσαυγίτη»: «Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι Πακιστανού!»

«Έσπασαν στο ξύλο εγχειρισμένο μέλος της Χ.Α με καρκίνο στο κεφάλι»

ΝΕΕΣ αποκαλύψεις από τον πρώην «Χρυσαυγίτη»: «Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι Πακιστανού!»

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης της «Χρυσής Αυγής», τις απάνθρωπες πρακτικές της, τις διασυνδέσεις, τον τρόπο οργάνωσης της, αλλά και το πόσο βάρβαρα φέρεται ακόμα και στα ΙΔΙΑ τα μέλη της!

Χθες, όπως σας γράψαμε, κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της συνέντευξης πρώην μέλους της Τοπικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο οποίος αποχώρησε, άνοιξε το στόμα του και έκανε απίστευτες αποκαλύψεις!

nikaia-1.jpg
Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του, μιλά με νέες τρομακτικές λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Το πρώην μέλος, περιγράφει τον 45χρονο δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, ως υπαρχηγό της Τ.Ο στη Νίκαια!

nikaianosokomeio.jpg

Τα όσα είδε «από μέσα», είναι απίστευτα:

  • «Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι Πακιστανού»:

«Δεξί χέρι του Πατέλη, μας δήλωνε περήφανος, για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι! Για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τ.Ο Νίκαιας, πρέπει να δείρεις Πακιστανούς».

  • «Έσπασαν στο ξύλο μέλος της Χ.Α με καρκίνο στο κεφάλι και εγχειρισμένο»:

«Ένα μέλος, ήταν εγχειρισμένο στο κεφάλι γιατί είχε καρκίνο. Με τη δικαιολογία ότι έκλεψε ένα ευρώ, τον έσπασαν στο ξύλο πέντε άτομα. Και τελικά τον διέγραψαν…»

  • «Είχαν μηχανοκίνητα τάγματα, τα Ινόβα»:

Πρόκειται για τις μηχανές της οργάνωσης, μάρκας «Innova», μηχανοκίνητα τάγματα εφόδου, τα οποία παρομοιάζονται μ΄αυτά της ομάδας ΔΕΛΤΑ της ΕΛ.ΑΣ, και τα οποία όπως λέει το πρώην μέλος, «επεμβαίνουν αν υπάρχει θέμα, ή μαζεύονται όλοι μαζί για διάφορες δράσεις».

  • «Περήφανα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής για τη Τ.Ο Νίκαιας»:

«Την υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι μια Νίκαια φωνάζουν για να καθαρίσει. Παντού πάμε. Και στην Αθήνα έχουμε κατέβει».

  • «Όλες οι εντολές έρχονται από τον Λαγό»:

«Όλα από εκεί ξεκινάνε. Θα κάνεις αυτό, τελείωσε. Συνήθως, μας καλούσαν στα γραφεία για να μας ενημερώσουν. Στον Λαγό δίναμε αναφορά για να πάρουμε το ΟΚ για οτιδήποτε, και αυτός είναι που μας διέγραφε».

Το πρώην μέλος της Χ.Α στην Τ.Ο της Νίκαιας, λέει παράλληλα πως η εν λόγω τοπική οργάνωση αριθμεί 5.000 μέλη από τα οποία πολλά αποχώρησαν όταν είδαν πως γίνονταν κλεψιές και τραμπουκισμοί.

Τέλος, ισχυρίζεται πως κάποια στιγμή που είχε συλληφθεί ο Πατέλης, «καθάρισε» κολλητός του αστυνομικός, που είναι στο Α.Τ Νίκαιας:

«Πιστεύω κατά 100% πως οι αστυνομικοί δίνουν και πληροφορίες», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top