ΣΟΚ: Η Νταϊάνα δολοφονήθηκε από ένα μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων;

ΝΕΕΣ πληροφορίες για τον θάνατό της έρχονται στη δημοσιότητα

ΣΟΚ: Η Νταϊάνα δολοφονήθηκε από ένα μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων;

​Τα ερωτηματικά παραμένουν στη Βρετανία αλλά και σε όλο τον κόσμο για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του συντρόφου της Ντόντι αλ-Φαγέντ το 1997.

Τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι η βρετανική αστυνομία εξετάζει κάποιες νέες πληροφορίες!

Συγκεκριμένα, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δεν διευκρίνισε ποια είναι τα στοιχεία που διαθέτει, ούτε την πηγή από την οποία προήλθαν, ωστόσο το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μετέδωσε ότι οι πληροφορίες προέρχονται από τα πεθερικά ενός πρώην στρατιώτη, που πέρασε από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα δολοφονήθηκε από ένα μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.

Ωστόσο, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Διαβάστε τι ανακοίνωσε η αστυνομία του Λονδίνου: «Δεν πρόκειται για επανέναρξη της έρευνας».

Η Νταϊάνα, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, διαδόχου του βρετανικού θρόνου, και ο σύντροφός της Ντόντι αλ-Φαγέντ, γιος του αιγύπτιου επιχειρηματία Μοχάμεντ αλ-Φαγέντ, σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι.

Ο πατέρας του Ντόντι, και πρώην ιδιοκτήτης των πολυκαταστημάτων Harrods, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι είχε σκοτωθεί μετά ��πό διαταγή του βρετανικού κατεστημένου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top