Δωρεά αγάπης από την πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας

Δείτε το βίντεο

Δωρεά αγάπης από την πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας

​Ιατρικό εξοπλισμό αξίας 200.000 ευρώ στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» προσέφερε η ανθρωπιστική οργάνωση «Lifeline» και η ιδρύτριά της, πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας.

Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και παραδίδω αυτόν τον εξοπλισμό. Είμαι πολύ υπερήφανος, που η Lifeline Hellas υποστηρίζεται και που η σύζυγός μου βοηθάει σε αυτό».

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας είπε: «Έχουμε πλάνα πάρα πολύ καλά για το μέλλον, για την Ελλάδα και δεν θα την αφήσουμε ποτέ. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να δούμε την Ελλάδα να μπορεί να συνεχίσει. Στην υγεία του λαού να ξέρουν όλοι ότι είμαστε κοντά τους».

Το παρών στην τελετή παράδοσης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε και τις μονάδες του νοσοκομείου.

«Η δωρεά είναι όχι απλώς σημαντική, ήταν απαραίτητη. Δόθηκαν μηχανήματα που μας εξήγησε το ιατρικό προσωπικό ότι ήταν απολύτως απαραίτητα για τα παιδιά μας και μόνο ευγνωμοσύνη μπορούμε να αισθανθούμε για αυτήν την πράξη. Ευχαριστούμε πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με την Ελλάδα.

Μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία Παίδων και η ενίσχυση Ιδρυμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top