ΔΕΙΤΕ: Το σημείο της τραγωδίας στον Αγ. Στέφανο-Νεκρή μια 41χρονη και τέσσερις 16χρονες

Η μητέρα γύριζε την κόρη της και τις συμμαθήτριες της από σχολική γιορτή

ΔΕΙΤΕ: Το σημείο της τραγωδίας στον Αγ. Στέφανο-Νεκρή μια 41χρονη και τέσσερις 16χρονες

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Τραπεζούντος 39 στον Άγιο Στέφανο, από την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα στην οδό τους.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, μια 41χρονη γυναίκα (η οδηγός), και τέσσερις 16χρονες (η μια εξ΄αυτών κόρη της), βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη γυναίκα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε από τον έλεγχο της, και ακολούθησε μια τρελή πορεία.

Αρχικά, προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ, και στη συνέχεια χτύπησε σε μια μάντρα, με αποτέλεσμα ν΄αναποδογυρίσει με τον ουρανό στο οδόστρωμα.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ:

Η τραγική ειρωνία της υπόθεσης, είναι πως η 41χρονη γυναίκα είχε πάει να πάρει τις τέσσερις μαθήτριες της Β΄Λυκείου, από τη σχολική γιορτή όπου και διασκέδαζαν μέχρι τις 3 περίπου τα ξημερώματα, ώρα του δυστυχήματος. Θα τις επέστρεφε μια μια στα σπίτια τους.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια, καθώς ΜΟΛΙΣ δεκάδες μέτρα από το σημείο όπου γινόταν η γιορτή, το αυτοκίνητο της έχασε τον έλεγχο.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ:

Τόσο οι άνδρες της Πυροσβεστικής που προσπάθησαν ν΄απεγκλωβίσουν τους πέντε τραυματίες, όσο και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, ήταν όλοι σοκαρισμένοι από το θέαμα που αντίκρισαν και το μέγεθος των τραυμάτων.

Στο σημείο, βρίσκονται δυο πραγματογνώμονες της Τροχαίας ώστε να εξακριβώσουν πως ακριβώς έγινε το τραγικό δυστύχημα, καθώς δεν μπορούν να βρουν κανένα σημείο-σημάδι στο οδόστρωμα που να εξηγεί πως σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ��ΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top