ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΑΣ: Το μεσημέρι ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται χιλιάδες μαθητές

Ημέρα αγωνίας η σημερινή για χιλιάδες μαθητές, αφού στις 13:00 το μεσημέρι ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄, σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:

Μετά τις 13:00 το μεσημέρι, οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογίας τους, στην ιστοσελίδα: http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας, τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σήμερα αναρτώνται επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β΄ και των ΕΠΑΛ-Α΄, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή που πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr .

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων, στις αρχές Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top