Συνελήφθη 25χρονος Ρομά στη Γαστούνη για κλοπές

Αναζητούνται δύο συνεργοί του

Συνελήφθη 25χρονος Ρομά στη Γαστούνη για κλοπές

Η Αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα Ρομά στη Γαστούνη, που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 25χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν άλλοι δυο συνεργοί του συλληφθέντα ηλικίας 39 και 23 ετών οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας στη Γαστούνη, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν το τελευταίο δίμηνο διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας, κλέβοντας κυρίως κοσμήματα, χρήματα και ηλεκτρονικές - ηλεκτρικές συσκευές.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δεκατέσσερις διαρρήξεις σε οικίες και μια σε κατάστημα. Οι δράστες κατάφεραν να αποκομίσουν συνολικά 30.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top