Συνελήφθη ο δράστης της διπλής δολοφονίας στα Γιάννενα και της ληστείας με χειροβομβίδα

Πρόκειται για Αλβανό πρώην κρατούμενο - Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών!

Συνελήφθη ο δράστης της διπλής δολοφονίας στα Γιάννενα και της ληστείας με χειροβομβίδα

Πρώτη ανάρτηση: 12/5/2013 - 11.57

Στη σύλληψη του δράστη της διπλής δολοφονίας και της ληστείας με χειροβομβίδα σε σπίτι και καφενείο κατέληξε το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η αστυνομία στα Ιωάννινα.

Η σύλληψη έγινε στο στο 7ο χλμ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών και πρόκειται για 30��ρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκα στην περιοχή να περπατάει έχοντας στον ώμο του σακίδιο με μία χειροβομβίδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ πρόκειται για κακοποιό που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Άγρια δολοφονία σε ηλικιωμένο ζευγάρι - Μπήκε σε καφενείο και τους πέταξε χειροβομβίδα!

Ο άνδρας μπήκε το βράδυ του Σαββάτου σε καφενείο σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου και απείλησε τους 30 κατοίκους με όπλο και χειροβομβίδες να του δώσουν τα χρήματά τους. Αφού πήρε χρήματα και την τσάντα μιας γυναίκας, έφυγε.

Όταν οι κάτοικοι προσπάθησαν να τον κυνηγήσουν εκείνος απασφάλισε μια χειροβομβίδα και την έριξε στο έδαφος! Ευτυχώς δεν εξερράγη γιατί θα μπορούσαμε κάλλιστα να μιλάμε για τραγωδία με πολλά θύματα.

Στην συνέχεια, ο δράστης μπήκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης και της πήρε χρήματα, ενώ της ζήτησε τσιμπιδάκι για να απασφαλίσει και τη δεύτερη χειροβομβίδα που κρατούσε.

Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Λίγο αργότερα, σημειώθηκε τροχαίο στο κέντρο της πόλης όταν άνδρας που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοίχο. Ο οδηγός του κλεμμένου αγροτικού, μάρκας Nissan, εγκατέλειψε το όχημα και εξαφανίστηκε. Από τις περιγραφές φαίνεται πως πρόκειται για το ληστή με τις χειροβομβίδες.

Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα εντοπίστηκαν άγρια δολοφονημένοι μέσα στο σπίτι τους δύο ηλικιωμένοι, κάτοικοι της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top