Νέο ένταλμα σύλληψης για τους «Πυρήνες»- Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι

Για αντίσταση και απείθεια κατηγορούνται οι άλλοι τρεις συλληφθέντες

Νέο ένταλμα σύλληψης για τους «Πυρήνες»- Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο από τους πέντε συλληφθέντες στην χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Νέα Φιλαδέλφεια σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή τους στην ληστεία που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αγροτική Τράπεζα στο Φιλώτα Φλώρινας.

Και οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση, κράτησαν σκληρή στάση έδωσαν τυπική απολογία στον ανακριτή, αρνούμενοι να «απαντήσουν» σε όσα τους αποδίδονται και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Οι άλλοι τρεις συλληφθέντες από τη Ν. Φιλαδέλφεια κατηγορούνται για αντίσταση, απείθεια και ο ένας για χρήση πλαστού εγγράφου.

Εν τω μεταξύ, ο Εφέτης ειδικός ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας Δημήτρης Μόκκας αναμένεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης και για ένα ακόμη πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται σε ληστείες που αποδίδονται σε μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ένταλμα που θα εκδώσει ο ανακριτής της υπόθεσης αφορά πρόσωπο για το οποίο η Αστυνομία φέρεται να διαθέτει στοιχεία από γενετικό υλικό που τον συνδέει με την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top