Ο καιρός μας παιδεύει σαν την τρόικα! Νεφώσεις και τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα

Δείτε αναλυτική πρόγνωση

Ο καιρός μας παιδεύει σαν την τρόικα! Νεφώσεις και τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες βροχές, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται στην Αττική, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ανάλογος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα εκδηλωθεί βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απογεύματα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα. Στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top