ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κέρδισε η μισή Ξάνθη το τζακ ποτ του Λαϊκού!

3.000.000 ευρώ σε δεκάδες Ξανθιώτες-Δεν εμφανίστηκαν ακόμη όλοι οι τυχεροί

​Πρώτη δημοσίευση:10/04/13 , 23:54

Μεγάλη τύχη για την πόλη της Ξάνθης και εκεί μάλλον όλοι χαμογελούν μετά τα αποτελέσματα του Λαϊκού Λαχείου.

Still0410_00005.jpg
Σε δεκάδες υπολογίζονται οι ξανθιώτες που κερδίζουν μεγάλα ή μεγαλύτερα ποσά, κάτοχοι των τυχερών λαχνών της 15ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης, αφού συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται στην περιοχή της Ξάνθης.

Ο τυχερός αριθμός του τετραπλού τζακ ποτ είναι 08217 της 9ης σειράς που κερδίζει 935.000 ευρώ καθαρά (1, 4 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που διαθέτει και τα 5 στοιχεία) αλλά οι λαχνοί που κερδίζουν από τις σειρές 1η ως 10 έχουν επίσης διατεθεί στην Ξάνθη.

Ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί όλοι οι τυχεροί παρά μόνο αυτοί κερδίζουν ποσά μερικών χιλιάδων ή δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μόνο φήμες υπάρχουν για τους υπόλοιπους τυχερούς.

Οι κάτοχοι έχουν αγοράσει τα λαχεία είτε από το πρακτορείο του Ν. Δαγκλή στην οδό Κ. Μπένη, είτε από 2 πλανόδιους λαχειοπώλεις της Ξάνθης.

Still0410_00007.jpg
Προφανές είναι ότι αυτοί που θα κερδίσουν τα μεγαλύτερα ποσά δεν θα εμφανιστούν εύκολα.

Όπως σημειώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, η Ξάνθη έχει φανεί αρκετές φορές τυχερή, το τελευταίο διάστημα, παρά τη γενικότερη κάμψη των πωλήσεων σε λαχεία και τυχερά παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top