ΒΟΜΒΑ:Χειροπέδες σε γνωστό bon viveur για διακίνηση κοκαϊνης. Ζούσε μέσα στη χλίδα χωρίς... ΑΦΜ

H ατζέντα του "καίει" γνωστά ονόματα της showbiz

ΒΟΜΒΑ:Χειροπέδες σε γνωστό bon viveur για διακίνηση κοκαϊνης. Ζούσε μέσα στη χλίδα χωρίς... ΑΦΜ

Πρώτη ανάρτηση: 03/04/2013 17:31​

Σαν βόμβα έπεσε στη showbiz η σύλληψη γνωστού και ευκατάστατου bon viveur για διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης. Στην ατζέντα του βρέθηκαν ονόματα επωνύμων καθώς και ημερομηνίες και τόποι συνάντησης τα οποία βρίσκονται στο "μικροσκόπιο" των αστυνομικών και αναμένεται να "κάψουν" πολλούς.

Ο 40χρονος που είναι γεννημένος στη Γερμανία αλλά ζει στην Ελλάδα πάνω από 20 χρόνια, διέμενε σε μία πολυτελή μεζονέτα 400 τ.μ στη Γλυφάδα και κυκλοφορούσε με εφτά υπερπολυτελή αυτοκίνητα σε χάι στέκια των Νοτίων Προαστίων, στα οποία μάλιστα άλλαζε συχνά πινακίδες κυκλοφορίας για να «ξεγελά» τους αστυνομικούς που τους τελευταίους μήνες τον είχαν βάλει στο.. μάτι.

qwert1.jpg

Το εντυπωσιακό είναι πως ο γνωστός bon viveur ζούσε σαν… φάντασμα για το ελληνικό κράτος, καθώς δεν διέθετε Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ). Όλα αυτά βέβαια μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του στην Ηλιούπολη, την ώρα που έβγαινε από πάρκινγκ το οποίο το είχε μετατρέψει σε εργαστήριο ναρκωτικών.

qwert2.jpg

Μετά την έρευνα της αστυνομίας κατασχέθηκαν μεταξύ των άλλων 5.773,5 γραμμ. κοκαΐνης, 4 πιστόλια, 660 φυσίγγια, 7 πολυτελή αυτοκίνητα, 96 πινακίδες κυκλοφορίας, 97 πιστωτικές κάρτες, το χρηματικό ποσό των 39.350 ευρώ και πλήθος από πλαστές σφραγίδες και έγγραφα.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top