ΣΟΚ στη Πάτρα: Πατέρας ζήτησε ένεση για να κάνει ευθανασία στο παιδί του

Είναι άρρωστο και του έκοψαν την παροχή φαρμάκων λόγω έλλειψης χρημάτων

​Μια τρομερή είδηση έχει αναστατώσει όλη την Πάτρα και όχι μόνο!

Ένας πατέρας ζήτησε να κάνουν ευθανασία στο παιδί του που βρίσκεται καθηλωμένο στο κρεβάτι γιατί του έκοψαν τα χρήματα για τα φάρμακα που χρειάζεται!

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι με αυτό τον τρόπο ούτως ή άλλως το οδηγούν στο θάνατο.

Ο πατέρας αδυνατεί να καταβάλει το κόστος που απαιτείται μετά τις συνεχιζόμενες περικοπές σε παροχές υλικών και φαρμάκων, ενώ τίθεται σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και η ζωή του παιδιού.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της περικοπής δαπανών από το χώρο της υγείας που έφτασαν στο σημείο να έχουν κόψει φάρμακα και παροχές φαρμακευτικών υλικών από ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Γι’ αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από δυνάμεις του ΠΑΜΕ και το αίτημα της κινητοποίησης ήταν να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Τελικά το θέμα λύθηκε. Ο Περιφερειάρχης μίλησε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και ο τοπικός Διευθυντής του ΙΚΑ προχώρησε τις διαδικασίες επίλυσης του ζητήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top