H Ναταλία Δραγούμη για το iPhone-δωράκι από τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ!

Έλυσε την σιωπή της

H Ναταλία Δραγούμη για το iPhone-δωράκι από τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ!
Εκτός πανεπιστήμιου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/κης Γιάννης Παντής μετά και την αμετάκλητη παραπομπή του σε δικη για το κινητό τηλέφωνο που φέρεται ότι δώρισε στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη με χρήματα του ιδρύματος.

Η Ναταλία Δραγούμη είχε αποφύγει όλο αυτόν τον καιρό να σχολιάσει το θέμα. Για πρώτη φορά μίλησε στις αρμόδιες αρχές σε συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων για σχετικό δημοσίευμα, και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική!

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ:"ΔΩΡΟ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ."

«Ο κ.Παντής μου προσέφερε ως δώρ�� αβροφροσύνης κι ως τέτοιο άλλωστε το εξέλαβα, ένα κινητό τηλέφωνο. Το δώρο που μου προσφέρθηκε και η ενδεχόμενη συνεργασία μου με το πανεπιστήμιο ήταν ιδιαίτερα τιμητικά για μένα.

Μάλιστα η ηθοποιός, ξεκαθάρισε πως δεν έλαβε ποτέ δώρο από τον τότε διευθυντή του καταστήματος Λογότυπος του ΑΠΘ όπως είχε ισχυριστεί ο αντιπρύτανης αλλά από τον ίδιο το Γιαννη Παντη.

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ:"ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΑΞΙΑΣ 800 ΕΥΡΩ."

Περαιτέρω δήλωσε κατηγορηματικά πως ουδέποτε της προσφέρθηκε ούτε έλαβε ως δώρο από τον κ.Δημητριαδη χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ.

Ο Γιάννης Παντης πάντως με επιστολή του προς τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, υποστηρίζει ότι ενώπιων της ελληνικής δικαιοσύνης θα αποδεδειχθεί ότι είναι αθώος.

Τόσο ο αντιπρύτανης όσο και ο τότε διευθυντής του καταστήματος "Λογοτυπος" του ΑΠΘ, παραπέμπονται σε δική στο γ τριμελές πλημμελειοδικείο θεσ/κης στις 22 Μαΐου 2013 . Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top