Μπαίνει «λουκέτο» στο Google Reader

Κλείνει η υπηρεσία

Το κλείσιμο του Google Reader ανακοίνωσε η Google μαζί με άλλες πιο άγνωστες υπηρεσίες της εταιρείας. Αποσύρονται ακόμη εφαρμογές όπως το Google Voice app για BlackBerry.

Το Google Reader το οποίο παρουσιάστηκε το 2005, διαθέτει ακόμα φανατικό κοινό όπως αναφέρει η εταιρεία αλλά η χρήση του έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, κάτι που οδηγεί τη Google στο οριστικό κλείσιμο της υπηρεσίας την 1η Ιουλίου.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Google Reader θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς RSS readers που κάνει πολύ πιο εύκολη και γρήγορη την παρακολούθηση πολλών ιστοσελίδων καθώς και την οργάνωση και αποθήκευση άρθρων μέσω της λειτουργίας των tags.

Όσοι χρήστες χρησιμοποιούν την υπηρεσία, μπορούν να εξάγουν τα περιεχόμενα τους όπως τα rss feeds, τα επισημασμένα άρθρα και άλλα, μέσω της υπηρεσίας Google Takeout έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουν σε κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία.

Πηγή: insomnia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top