-Ντα κασπαζά στο Ρωσία απαγορεύεται κάνουμε σεξ, τσιγάρα και… παιδάκια χωρίς κουπόνια!!!

«Παράδεισος» οι ελληνικοί Νόμοι, μπροστά στο νέο ρωσικό νομοσχέδιο!

Το star.gr στην προσπάθεια να αναπτερώσει το χαμένο ηθικό των Ελλήνων φορολογουμένων παρουσι��ζει μια είδηση από τη Ρωσία που αναμένεται να φέρει πολλά χαμόγελα και ανακούφιση για την ελληνική κυβέρνηση!!!!

Αν λοιπόν νιώθετε δυσαρεστημένοι, καταβεβλημένοι και απογοητευμένοι με τα μνημόνια, τους φόρους, τις περικοπές και τις γενικότερες πολιτικές της κυβέρνησης ,ηρεμήστε, υπάρχουν πολύ χειρότερα! Συγκεκριμένα, η ρωσική κάτω βουλή θα προχ��ρήσει την προσεχή Τρίτη στην τρίτη και τελική ανάγνωση του νομοσχεδίου για το κάπνισμα, το φαγητό, το αλκοόλ και το…. ΣΕΞ, το οποίο θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκληρό!

Το νομοσχέδιο προτείνει την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσια κτίρια, σχολεία και πανεπιστήμια, νοσοκομεία, γήπεδα, εστιατόρια, τρένα και σιδηροδρομικούς σταθμούς αλλά και δίπλα σε σ��αθμούς του μετρό.

«Χρειαζόμαστε μια διαφορετική φόρμουλα: το κάπνισμα πρέπει να απαγορευθεί παντού, εκτός από το αυτοκίνητο σας αν κλείσετε όλα τα παράθυρα, καθώς και στο διαμέρισμά σας, αν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί. Κλείστε όλα τα παράθυρα και αυτοδηλητηριαστείτε», δήλωσε ο ιδιόρρυθμος ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος της Δούμας.

Κομμένο το κρετάκι από όλες τις απόψεις!!!!

«Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο(!) μέσω της έκδοσης αδειών, μέσω ποσοστώσεων, ή κουπονιών» π��όσθεσε ο Ζιρινόφσκι.

«Οι άνθρωποι (σσ. στη Ρωσία) κάνουν πάρα πολύ σεξ, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν πολύ και πεθαίνουν 20 χρόνια νωρίτερα. Παντού -στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία- ζουν περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να χαθούμε;» διερωτήθηκε.

Μετά από αυτά, βλέπεις τα μνημόνια λίγο πιο.. γλυκά!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top