Άνεργη μητέρα στην Πάτρα: «Αν δεν είχα τα παιδιά μου θα αυτοκτονούσα»

Σε απόγνωση - Δεν έχει χρήματα να μεγαλώσει τα παιδιά της

Άνεργη μητέρα στην Πάτρα: «Αν δεν είχα τα παιδιά μου θα αυτοκτονούσα»

Σε απόγνωση βρίσκεται μια μητέρα τριών παιδιών από την Πάτρα, που έχει μείνει άνεργη, δεν ��χει χρήματα να μεγαλώσει τα παιδιά της και χρωστάει τρία νοίκια. Το ένα παιδί της έχει ψυχολογικά προβλήματα, το άλλο πάσχει από νοητική υστέρηση και δεν ξέρει πώς να τα στηρίξει.

Η γυναίκα σε επιστολή της στο Achaia Channel υποστηρίζει πώς αν δεν είχε τα τρία της παιδιά θα είχε βάλει τέλος στην ζωή της.

«ΔΕΝ ΕΧΩ εγγραφεί στο σύλλογο τριτέκνων, γιατί εκτός από τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ . Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες ενώ ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο, η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου. Χρωστάω 3 νοίκια, παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής . Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα ..... με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ. Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς. Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου . Έχω να πάρω ψωμί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας από το Πάσχα του 2012. Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα . Περιμένω από εσάς που είστε άνθρωποι, γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top