Τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας του 26χρονου Μάριου, που έπεσε θύμα απαγωγής

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου»

Τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας του 26χρονου Μάριου, που έπεσε θύμα απαγωγής

«Με φίλησε, μου είπε ‘σε λατρεύω’ και έφυγε», λέει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, που έπεσε θύμα απαγωγής από στενό φίλη της οικογένειας τον Αύγουστο.

Παρόλο που λίγο καιρό αργότερα συνελήφθησαν ο εγκέφαλος της απαγωγής και οι συνεργοί του ακόμα δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος του νεαρού γιατρού.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη μητέρα του Μάριου η έκανε έκκληση στους απαγωγείς να αποκαλύψουν που βρίσκεται το παιδί της.

«Τους παρακαλώ να ανοίξουν το στόμα τους. Να μου πουν που είναι το παιδάκι μου! Να μιλήσουν. Είναι και αυτοί γονείς...», λέει και λυγίζει και πάλι.

Η κ. Θεοδωράκη κάνει έκκληση και στους αστυνομικούς να την βοηθήσουν και αναρωτιέται: «Γιατί εδώ δεν έχουν φέρει λίγο φως; Γιατί δεν τους έχουν κάνει να ομολογήσουν; Παρακαλώ πολύ, όποιον ξέρει... να μου τον φέρουν πίσω! θερμή παράκληση να δώσετε μια πληροφορία να δούμε που είναι ο Μάριος. Σας παρακαλώ πάρα»…

Η γυναίκα περιέγραψε ακόμα το τηλεφώνημα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή

Ήταν ξημερώματα 10ης Αυγούστου , όταν δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς. Η φωνή του άντρα, που δε θα ξεχάσει ποτέ, της μετέφερε το τελεσίγραφο. Στην αρχή νόμισε ότι πρόκειται για φάρσα, όμως όταν τηλεφώνησε στον γιο της και δεν απάντησε… κατάλαβε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top