Ένταση στις εθνικές οδούς όπου έχουν κάνει μπλόκα οι αγρότες

Στον κόμβο της Νίκαιας, στη Λάρισα βγήκαν με τα πόδια στην Εθνική

Ένταση στις εθνικές οδούς όπου έχουν κάνει μπλόκα οι αγρότες
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, όταν αγρότες βγήκαν με τα πόδια στην Εθνική Οδό.

Οι αγρότες μέσα από τα χωράφια παρέκαμψαν τις δυνάμεις των ΜΑΤ και βγήκαν πεζή στον κεντρικό οδικό άξονα της χώρας.

Οι διαδηλωτές παρατάχθηκαν κατά μήκος της Εθνικής Οδού χωρίς να την αποκλείσουν.

Ένταση επικράτησε όμως και στη Λαμία, όταν αγρότες από το χωριό Ανθήλη με 20 τρακτέρ επιχείρησαν να βγουν στην Εθνική Οδό, αλλά εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις. Τελικά οι αγρότες με περίπου 60 τρακτέρ, μέσα από παρακαμπτήριους έφτασαν κοντά στην πόλη της Λαμίας και παραμένουν στον χώρο της έκθεσης.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα τα μέλη του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου συναντήθηκαν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχομενα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντηση με τους αγρότες τόνισε ότι υπάρχουν θέματα που λύνονται άμεσα και άλλα για τα οποία πρέπει να περιμένουμε. Δεσμέυτηκε μάλιστα να θέσει τα αιτήματα των αγροτών στην πρώτη συνάντηση που θα έχει με τους άλλους δύο αρχηγούς του κυβερνητικού συνασπισμού.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε μονόδρομο τις κινητοποιήσεις και ζήτησε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή. Οι αγρότες συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο οπ��ίος τους εξέφρασε τη συμπαράστασή του. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top