Μαζί με τα ποτά σέρβιρε και σπέσιαλ ... γυναίκες!

Στα χέρια της αστυνομίας ιδιοκτήτης μπαρ

Μαζί με τα ποτά σέρβιρε και σπέσιαλ ... γυναίκες!
Ένας 56χρονος συνελήφθη, αφού στο μπαρ που διατηρούσε μια 42χρονη, είχε και νεαρές κοπέλες τις οποίες ... σέρβιρε στους ξαναμμένους πελάτες του!
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στα Χανιά ο 56χρονος και δύο αλλοδαπές υπή��οοι Ρουμανίας και Αλβανίας ηλικίας 19 και 24 ετών αντίστοιχα, για ψευδορκία, παράβαση υγειονομικού κανονισμού και για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο μπαρ, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαπές, εκδίδονταν έναντι χρηματικού ποσού, με θαμώνες του καταστήματος.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι η 42χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ο 56χρονος, προήγαγαν στην πορνεία τις αλλοδαπές έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον η 19χρονη κατηγορείται για ψευδορκία και η 24χρονη για παράβαση υγειονομικού κανονισμού (στερείτο πιστοποιητικό υγείας), ενώ σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Το χρηματικό ποσό των 988 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα,
• Εκατό δολάρια Αμερικής,
• Ένα βιβλίο, στο οποίο είχαν γραφεί διακινούμενα χρηματικά ποσά από παράνομες πράξεις και
• Ένας φορητός ασύρματος ενδοεπικοινωνίας.

Ο 42χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Οι συλληφθέντες Θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top