Σοβαρά στην υγεία του ο Παναγιώτης Αργυρού μετά από ατύχημα στις φυλακές Κορυδαλλού!

Μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς»-Έπεσε από το κρεβάτι του

Σοβαρά στην υγεία του ο Παναγιώτης Αργυρού μετά από ατύχημα στις φυλακές Κορυδαλλού!

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε το βράδυ της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού ο Παναγιώτης Αργυρού, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και για τις εκρήξεις στις οικίες των Παναγιώτη Χηνοφώτη και του ζεύγους Αρσένη - Κατσέλη, καθώς και στα γραφεία του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος έπεσε από το κρεβάτι του και χτύπησε στο κεφάλι και στον ώμο.

Ο νεαρός εμφάνισε απώλεια των αισθήσεων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αποφασίσθηκε η μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Εκεί του αφαιρέθηκε αιμάτωμα που είχε προκληθεί από την πτώση, και ακολούθως, λόγω έλλειψης κρεβατιού στην εντατική μονάδα, διακομίσθηκε στο Θριάσιο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Παναγιώτης Αργυρού κρατείται στο ίδιο κελί των φυλακών Κορυδαλλού με τους επίσης κατηγορούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση, αδελφούς Μιχάλη και Γιώργο Νικολόπουλο, οι οποίοι και ειδοποίησαν για την πτώση του συγκρατουμένου τους.

Ο Παναγιώτη�� Αργυρού καταδικάσθηκε τον Ιούλιο του 2011 και αυτό το διάστημα δικάζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για κατηγορίες που αφορούν τις επιθέσεις της οργάνωσης με την αποστολή «βομβο-πακέτων» σε πρεσβείες στην Αθήνα και το εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top