Ποιο είναι το νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της SEAT

Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει

Το νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της SEAT

O Sven Schuwirth, από την 1η Φεβρουαρίου, διορίζεται ως Executive Vice-President Πωλήσεων & Μάρκετινγκ SEAT & CUPRA, ενώ θα είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SEAT S.A. αναφερόμενος στον Wayne Griffiths. Αντικαθιστά τον Kai Vogler, που αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην Volkswagen Financial Services Overseas AG.

Ο Sven Schuwirth εντάχθηκε στο δυναμικό της SEAT S.A. το 2021, ως Head of Digital Business & Product Strategy. Ο ρόλος του υπήρξε σημαντικός στην ανάπτυξη της προϊοντικής στρατηγικής της CUPRA επεκτείνοντας τη μάρκα και σε νέες αγορές.

Το νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της SEAT

«Είναι πολύ σημαντικό στο ταξίδι της μεταμόρφωσής μας να μπορούμε να υπολογίζουμε σε οραματιστές leaders όπως είναι ο Sven Schuwirth. Ο Sven έχει κάνει υπέροχη δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια και έχει ενσωματωθεί εξαιρετικά με την ομάδα και την κουλτούρα της εταιρείας. Μοιράζεται το ξεκάθαρο όραμά μας για το μέλλον και των δύο μαρκών - SEAT & CUPRA - και είναι απόλυτα δεσμευμένος να βοηθήσει στην υλοποίηση του,» είπε ο Wayne Griffiths, CEO SEAT & CUPRA.

Οι βασικές προκλήσεις του Schuwirth στον νέο του ρόλο, θα περιλαμβάνουν τη συμμετοχή του στη μεταμόρφωση της εταιρείας προς την ηλεκτροκίνηση, την επίβλεψη των μελλοντικών λανσαρισμάτων, όπως των CUPRA Tavascan, CUPRA Terramar, CUPRA Raval και την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας SEAT.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top