Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο Suzuki SWIFT

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο Suzuki SWIFT

Η τέταρτη γενιά του εμβληματικού hatchback είναι πλέον πραγματικότητα. Το μοναδικό design, η προηγμένη τεχνολογία και η εντυπωσιακή οικονομία το καθιστούν ένα από τα best-selling compact hatchbacks στην Ελλάδα. Το SWIFT έχει κυκλοφορήσει σε 169 χώρες πραγματοποιώντας συνολικές πωλήσεις άνω των 9 εκατομμυρίων μέχρι και τον Οκτώβριο του 2023. 

Το ταμ,πλό του  Suzuki SWIFT 2024

Η οθόνη αφής HD 9 ιντσών προσφέρει γρήγορη και ακριβή απόκριση σε κάθε άγγιγμα. Είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Autoμέσω WiFi και USB, υποστηρίζει δυνατότητα αναγνώρισης φωνής, αναπαραγωγή μουσικής μέσω Bluetooth και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του οχήματος.To SUZUKI CONNECT χρησιμοποιεί τη μονάδα επικοινωνίας δεδομένων (DCM) του οχήματος, ώστε να είναι ο οδηγός συνδεδεμένος με το αυτοκίνητό του, ανά πάσα στιγμή, και να επωφελείται από τις προηγμένες λειτουργίες της εφαρμογής SUZUKI CONNECT. 

Το νέο Suzuki SWIFT

Ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.2 λίτρων του νέου SWIFT διαθέτει πολλαπλές βελτιώσεις, συνδυάζοντας προηγμένη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων, με υψηλότερη ροπή στις χαμηλές στροφές για αμεσότερη απόκριση και συνολικά καλύτερη απόδοση. Στο νέο SWIFT, ο κινητήρας συνδυάζεται με το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS, για ακόμη πιο βελτιωμένη περιβαλλοντική απόδοση. Μετατρέποντας την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση και αποθηκεύοντάς τη στην μπαταρία ιόντων λιθίου, το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS ενισχύει τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση για μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου.

Το νέο Suzuki SWIFT 2024

Ένα ραντάρ χιλιοστομετρικής απόστασης και μία κάμερα χρησιμοποιούνται συνδυαστικά για την ανίχνευση οχημάτων, ποδηλάτων και πεζών μπροστά από το όχημα και βοηθούν στην αποφυγή των μετωπικών, διαγώνιων και πλευρικών συγκρούσεων με αυτόματο φρενάρισμα.

Το νέο Suzuki SWIFT 2024

Υπάρχουν ακόμη Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keep Assist, LKA) ,Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού (Driver Monitoring System, DMS), Σύστημα Αποφυγής Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Prevention) Adaptive Cruise Control (ACC) ,Λειτουργία Αναγνώρισης Πινακίδων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition) Σύστημα Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Monitor) ,- Σύστημα Υποβοήθησης Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCTA),- Σύστημα Κλήσεων Έκτακτης Ανάγκης eCall 

Το νέο Suzuki SWIFT 2024

Η γκάμα των χρωμάτων του νέου SWIFT αποτελείται από 9 μονόχρωμες επιλογές και 4 διχρωμίες, ενώ συμπεριλαμβάνονται και νέα εντυπωσιακά χρώματα, όπως το Frontier Blue Pearl Metallic και το Cool Yellow Metallic. Το ολοκαίνουριο SWIFT αναμένεται στην ελληνική αγορά το Μάρτιο του 2024, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top