Η Porsche γιόρτασε 75 χρόνια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Το πρώτο φεστιβάλ των ονείρων της Porsche στην Ελλάδα

Η Porsche Γιόρτασε 75 Χρόνια Στην Ελλάδα Και Σε Όλο Τον Κόσμο

Με την αδρεναλίνη που αρμόζει στο θρύλο της Porsche πραγματοποιήθηκε από τη Μοτοδυναμική το «Festival of Dreams», μέσω του οποίου η Porsche γιόρτασε 75 χρόνια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο (1948 - 2023). Ήταν το πρώτο φεστιβάλ Porsche που πραγματοποιήθηκε επί ελληνικού εδάφους. 

Το φεστιβάλ των ονείρων της Porsche στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το λόγο πήρε ο κος Πάρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μοτοδυναμική, εταιρίας που αντιπροσωπεύει την Porsche στην Ελλάδα από το 2011. Ο κος Κυριακόπουλος μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με την Porsche, ένα πάθος που τον ένωνε με τον πατέρα του. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η πρώτη του ανάμνηση από το brand προέρχεται από την ηλικία των 5 χρονών, οπότε και ταξίδεψε με τον πατέρα του με μία Porsche 911, ενώ έχει ζήσει πολλές εμπειρίες εντός και εκτός πίστας.

Το φεστιβάλ των ονείρων της Porsche στην Ελλάδα

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο χρόνο βλέποντας από κοντά κλασικά αυτοκίνητα και εμβληματικά μοντέλα,ξεκινώντας από την θρυλική 356, το πρώτο roadster της Porsche που δημιουργήθηκε το 1948.

Το φεστιβάλ των ονείρων της Porsche στην Ελλάδα

Είχαν την ευκαρια να  να μάθουν την ιστορία των 75 χρόνων μέσα από το μουσείο της Porsche που εμπεριείχε σπουδαία highlights, σημαντικές ημερομηνίες και ανθρώπους-σταθμούς. Από τα highlights του φεστιβάλ ήταν, το painting σε μια Carrera που ανθρώπους-σταθμούς. Από τα highlights του φεστιβάλ ήταν, το painting σε μια Carrera που έκανε live ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Insane51, γνωστός για τη μοναδική φωτορεαλιστική τεχνική που αναμιγνύει την τρίτη διάσταση με το street art, αλλά και το ξεχωριστό Photobooth με τη ηλεκτροκίνητη Taycan στο φόντο ντυμένη στα χρώματα των 75 χρόνων όπου όλοι απαθανάτιζαν. Ακόμη, στο φεστιβάλ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν το

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top