BMW XM Label Red: Με...διαστημικές επιδόσεις

Πότε έρχεται το υπεραυτοκίνητο της BMW

Πότε έρχεται η νέα BMW XM Label Red

Λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξη της παραγωγής της νέας BMW XM  η BMW M GmbH παρουσιάζει τη ναυαρχίδα του πρώτου αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Η BMW XM  συνδυάζει ένα σύστημα M HYBRID με επιπλέον ισχύ και ειδικές σχεδιαστικές πινελιές που αναδεικνύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά επιδόσεών της με αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα.

Η BMW XM Label Red

Με συνολική ισχύ 550 kW/748 hp (παραγόμενη από το συνδυασμό ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης V8 που αποδίδει έως 430 kW/585 hp και έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic που αποδίδει έως 145 kW/197 hp), η BMW XM Label Red είναι το ισχυρότερο μοντέλο BMW M που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Επίσης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης ως προς την ισχύ στις κατηγορίες Sports Activity Vehicle και Sports Activity Coupé.

Το εσωτερικό της BMW XM Label Red

Η BMW XM Label Red διατίθεται στάνταρ με το BMW Live Cockpit Professional, που φέρνει μαζί του την τελευταία γενιά της πολυαισθητηριακής εμπειρίας οχήματος BMW iDrive, η οποία είναι βασισμένη εδώ σε μία ειδική έκδοση M έκδοση του BMW Operating System 8. Με την πλήρως ψηφιακή ομάδα οθονών και το BMW Intelligent Personal Assistant, το νέο BMW iDrive είναι σκόπιμα προσανατολισμένο στον έλεγχο με την αφή και τον έλεγχο με χειρονομίες, καθώς και στον διάλογο με χρήση φυσικής γλώσσας.

Τα καθίσματα της BMW XM Label Red

Το BMW Live Cockpit Professional περιλαμβάνει επίσης το σύστημα πλοήγησης BMW Maps που βασίζεται στο cloud. Με το προαιρετικό ψηφιακό κλειδί BMW Digital Key Plus, οι πελάτες μπορούν να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν την BMW XM Label Red χρησιμοποιώντας το Apple iPhone τους μέσω της ενισχυμένης σε θέματα ασφάλειας ραδιοτεχνολογίας UWB (ultra-wideband). Η ενσωμάτωση smartphone για Apple CarPlay και Android Auto η εξατομικευμένη λειτουργία BMW ID και μια eSIM σχεδιασμένη για τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας 5G είναι επίσης διαθέσιμα για χρήση.

Το πίσω μέρος τηςBMW XM Label Red

Η BMW XM Label Red ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες ενός παγκόσμιου target group εκκεντρικών πελατών, οι οποίοι έλκονται από τον εξωστρεφή τρόπο ζωής και έχουν πάθος για κορυφαίες επιδόσεις με ένα αυτοκίνητο που ξεπερνά τις παραδοσιακές συμβάσεις. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2023 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Spartanburg των ΗΠΑ. Για το ίδιο χρονικό διάστημα έχει προγραμματιστεί μια αποκλειστική έκδοση του κορυφαίου μοντέλου που θα παραχθεί σε 500 αντίτυπα και κοσμείται από την εξωτερική βαφή σε μεταλλικό BMW Individual Frozen Carbon Black.

Το πλαινό μέρος της BMW XM Label Red

Η BMW XM Label Red θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης (Auto Shanghai) τον Απρίλιο του 2023. Η Κίνα είναι μία από τις πιο σημαντικές περιοχές πωλήσεων για την BMW XM Label Red, μαζί με τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παραγγείλουν από τις 28 Απριλίου 2023.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top