Ram: Μαθητές θα σχεδιάσουν το ηλεκτρικό pick-up του μέλλοντος 

Ποιό είναι το έπαθλο

Ram μαθητές σχεδίαση pick up

Η Ram για 11η συνεχόμενη χρονιά, καλεί τους μαθητές να συμμετέχουν στο διαγωνισμό σχεδίασης “Drive for Design”, μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που έχει σαν στόχο να φέρει σε επαφή τους νέους με το μαγικό κόσμο της σχεδίασης αυτοκινήτων. Με τη μάρκα να εκτελεί ήδη ένα φιλόδοξο πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας της, το οποίο ξεκίνησε με την αποκάλυψη του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου Ram 1500 REV, ο διαγωνισμός φέτος έχει σαν θέμα το αμιγώς ηλεκτρικό pick-up του μέλλοντος. 


Οι μαθητές στις Η.Π.Α. θα έχουν στη διάθεσή τους έως την Παρασκευή 21 Απριλίου για να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με έπαθλο μια περίοδο μαθητείας αυτό το καλοκαίρι στο σχεδιαστικό κέντρο της Ram. Η εστίαση στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο έχει επιταχύνει σημαντικά την πορεία εξηλεκτρισμού της αυτοκινητοβιομηχανίας και η πρόσκληση είναι να διερευνηθεί η κατεύθυνση για τη μορφή των ηλεκτρικών pick-up της μάρκας του μέλλοντος. 


Εκτός από το μεγάλο βραβείο που θα είναι η δυνατότητα μαθητείας στο στούντιο της Ram, θα υπάρχουν πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες. Τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 27 Απριλίου 2023.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top