10ο Rally Greece Offroad: Έγινε η επίσημη παρουσίαση

Με το βλέμμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Cross Country Bajas

10ο Rally Greece Offroad επίσημη παρουσίαση

Την επίσημη παρουσίαση του 10ου Rally Greece Offroad πραγματοποίησε η οργανωτική επιτροπή του αγώνα σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου σε ειδική εκδήλωση στο κέντρο Τύπου του νέου κτιρίου διοίκησης των αγώνων στο Άργος Ορεστικό.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, χορηγοί και υποστηρικτές αλλά και εθελοντές του αγώνα και πολίτες της περιοχής.

«Αξίζουν πολλά μπράβο στην οργανωτική επιτροπή για τη σταθερή προσήλωση στη διαρκή αναβάθμιση του αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας θα καταφέρει να καταστεί μέρος του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIA μέσα στα επόμενα χρόνια, όπως άλλωστε όλοι οραματιζόμαστε και επιθυμούμε» σημείωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης καλωσορίζοντας την επίσημη παρουσίαση του αγώνα μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος και συμπλήρωσε «διοργανώσεις όπως αυτή δίνουν το έναυσμα ώστε να αναπτυχθεί ο εθνικός στρατηγικός σκοπός του αθλητικού τουρισμού και της εξωστρέφειας, στόχοι που στο υφυπουργείο Τουρισμού βάλαμε πολύ ψηλά».

Από την πλευρά του ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, τόνισε πως «καλούμε τους Ευρωπαίους και Έλληνες αγωνιζόμενους να ζήσουν το όνειρό τους στον τόπο μας. Είμαι βέβαιος πως και φέτος η διοργάνωση θα είναι απόλυτα πετυχημένη και ο επόμενος στόχος να συμπεριληφθεί στο Παγκόσμιο ημερολόγιο της FIA θα επιτευχθεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top