My AMI Cargo: Είναι...παντού και πίνει...καφέ

Μια καινοτομία για τους επαγγελματίες

My AMI Cargo Coffee Business Awards 2022

To My AMI Cargo έδωσε το παρών στα Coffee Business Awards 2022 από την ethosEVENTS και κέντρισε το ενδιαφέρον των στελεχών από τον κλάδο της καφεστίασης.  Η λαμπρή Τελετή Απονομής των Βραβείων διεξήχθη με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

 

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κος Άδωνις Γεωργιάδης, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το My AMI, γνωρίζοντας τα προιοντικά χαρακτηριστικά του μοναδικού επώνυμου εκπροσώπου της αστικής μετακίνησης, ενώ δήλωσε πως το έχει οδηγήσει.

 
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν συνολικά 88 κατηγορίες βραβείων σε 8 επιμέρους θεματικές ενότητες και 15 τιμητικές Διακρίσεις. Την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος κυρία Μαρία Νικόλτσιου.Τα Coffee Business Awards 2022 από την ethosEVENTS ο μοναδικός και κορυφαίος θεσμός επιβράβευσης των επαγγελματιών της καφεστίασης στην Ελλάδα, διοργανώθηκαν για 4η χρονιά και επιβράβευσαν τους κορυφαίους του κλάδου, σε μια εκδήλωση-γιορτή.

Η Citroën συνεχίζει να καινοτομεί και για τους επαγγελματίες με την κυκλοφορία του My Ami Cargo, μια μοναδική και έξυπνη λύση ηλεκτρικής διανομής, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα του Ami. O συνολικός όγκος φόρτωσης ξεπερνά τα 400 λίτρα και το ωφέλιμο φορτίο φθάνει τα 140 κιλά, χάρη στον βελτιστοποιημένο μεταβλητό διαθέσιμο χώρο που καταλαμβάνει τη θέση του συνοδηγού. Αυτή η νέα ηλεκτρική πρόταση αποτελεί μια ευέλικτη και μοντέρνα απάντηση στις νέες ανάγκες κινητικότητας τοπικών εταιρειών για διανομές και παραδόσεις προϊόντων, εμπόρων, τεχνιτών, αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, τοπικών αρχών και διοικήσεων, ακόμη και κατασκευαστών.

Το My Ami Cargo συνδυάζει τη χωρητικότητα φόρτωσης, τη λειτουργικότητα του φορητού γραφείου και τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας, όπως μηδενικές εκπομπές CO2 και δωρεάν πρόσβαση σε περιοχές με ελεγχόμενη κυκλοφορία. Η φόρτιση είναι εύκολη σε μόλις 3 ώρες σε μια τυπική/οικιακή πρίζα, ενώ δεδομένη είναι η ξεκούραστη μετακίνηση χάρη στην ηλεκτρική υπόσταση του μοντέλου και το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης. Το My Ami Cargo προσφέρει μεγαλύτερη προστασία, βελτιωμένη χωρητικότητα φόρτωσης σε σύγκριση με ένα δίτροχο ή τρίκυκλο όχημα, ενώ αποδεικνύεται πιο ευέλικτο από τα επαγγελματικά οχήματα χάρη στο εξαιρετικά συμπαγές σχήμα και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του σε ότι έχει να κάνει με τους χειρισμούς του οδηγού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top