Nissan Z: Τα βραβεία πέφτουν...βροχή

Διακρίθηκε στα διεθνή βραβεία καλού σχεδιασμού της Αυστραλίας

Nissan Z  Good Design Award βραβείο σχεδίαση

Το νέο Nissan Z απέσπασε  το διάσημο βραβείο Good Design Award  στην κατηγορία Product Design ως αναγνώριση της εξαιρετικής σχεδίασης και της καινοτομίας.Τα Australian Good Design Awards είναι τα παλαιότερα και πιο διάσημα διεθνή βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας της χώρας, με περήφανη ιστορία που χρονολογείται από το 1958. 

Η κριτική επιτροπή των Good Design Awards σχολίασε: “Λίγοι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπορούν να διεκδικήσουν την επιτυχία της εξέλιξης ενός σπορ αυτοκινήτου για πάνω από μισό αιώνα. Το νέο Nissan Z αποτίει φόρο τιμής στο αυθεντικό 240Z των αρχών της δεκαετίας του '70, αλλά προσφέρει μια μοντέρνα και φρέσκια ερμηνεία, χωρίς να βασίζεται στη νοσταλγία. Η σιλουέτα του, διατηρεί τις κλασικές μακριές αναλογίες του ταμπλό προς τον άξονα και συμπληρώνεται από κομψές και διακριτικές λεπτομέρειες επιφάνειας. Μια έξυπνη και επαγγελματική εξέλιξη ενός  συμβόλου."

Κατασκευασμένο  από μια παθιασμένη ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών, το ολοκαίνουργιο Z αντιπροσωπεύει ένα προσιτό σπορ αυτοκίνητο για τη σύγχρονη εποχή,  με απαράμιλλη κληρονομιά 50 και πλέον ετών και με θαυμαστές σε όλη την Υφήλιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top