Τα FIAT 500e και Jeep Wrangler 4xe στην έκθεση Mobility 2022

Δείτε την ηλεκτρική αυτονομία τους

FIAT 500e Jeep Wrangler 4xe έκθεση Mobility 2022

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό FIAT 500 και το εξηλεκτρισμένο Jeep Wrangler 4xe δίνουν το παρόν στην έκθεση Mobility 2022 (15 – 25 Σεπτεμβρίου στο Golden Hall)Αξιοποιώντας ένα ευρύ τεχνολογικό υπόβαθρο, οι FIAT και Jeep, εταιρείες του Ομίλου Stellantis, παρουσιάζουν δύο προτάσεις με πολύ διαφορετική κατεύθυνση, αλλά κοινό τόπο τον καινοτόμο χαρακτήρα και την εστίαση στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης.

Η FIAT με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500, παρουσιάζει την πρόταση της για ένα αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες μετακίνησης στα αστικά κέντρα με μοναδικό στιλ, κορυφαία άνεση και ασφάλεια, αλλά και προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας. Το ηλεκτρικό του σύστημα κίνησης εξασφαλίζει αυτονομία που σε αστικές συνθήκες αγγίζει τα 460χλμ. (320χλμ. σε μικτές συνθήκες), καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες με μηδενικές εκπομπές ρύπων και εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Την ίδια στιγμή, το προηγμένο σύστημα φόρτισης επιτρέπει την ανάκτηση 50χλμ. αυτονομίας σε μόλις 5 λεπτά, ενώ η διαδικασία φόρτισης 0-80% μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 35 λεπτά μέσω κατάλληλης παροχής. 

Το Wrangler 4xe είναι το πλέον ισχυρό, αποδοτικό, τεχνολογικά προηγμένο και ικανό εκτός δρόμου Wrangler στην ιστορία. Με απόδοση 380 ίππων και 637Nm ροπής έχει τη δυνατότητα επιτάχυνσης 0-100χλμ./ώρα σε μόλις 6,4 δευτερόλεπτα, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για αποστάσεις έως και 50χλμ., αλλά και να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο.

Το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση θα έχει την ευκαιρία να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για τα δύο μοντέλα από το έμπειρο προσωπικό της ΒΕΛΜΑΡ, μέλος του επίσημου δικτύου διανομέων και επισκευαστών FIAT και Jeep.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top