To αγωνιστικό Nissan Z καταγράφει την πρώτη του νίκη στη Suzuka

Το αυτοκίνητο ασφαλείας Nissan Z, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του

Nissan Z Suzuka νίκη

Ο 3ος γύρος του SUPER GT που διεξήχθη πρόσφατα στο Suzuka Circuit, κάτω από άκρως καλοκαιρινές συνθήκες, επισφραγίστηκε με την “καυτές” επιδόσεις του Nissan Z GT500.

Από την αρχή του αγώνα δόθηκε μια σκληρή μάχη για το προβάδισμα, με το #3 CRAFTSPORTS MOTUL Z που οδηγούσε ο Katsumasa Chiyo να καταλαμβάνει τη 2η θέση από τη 2η κιόλας στροφή, προσπερνώντας το πρώτο αυτοκίνητο στην 130R για να βρεθεί στην κεφαλή του αγώνα, πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. 

Το #24 Realize corporation ADVAN Z κατέλαβε την 9η θέση, ενώ το #23 MOTUL AUTECH Z έφτασε στην 11η θέση μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Δυστυχώς, το #12 CALSONIC IMPUL Z παρουσίασε πρόβλημα και αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Το #3 Z προπορεύτηκε από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα με γρήγορο ρυθμό και στο τέλος του 10ου γύρου βρέθηκε στην κορυφή με απόσταση 4,6 δευτερολέπτων από το δεύτερο όχημα.

Τα #24 Z και #23 Z βρέθηκαν στην 8η και 10η θέση αντίστοιχα, όταν άλλα αυτοκίνητα έμπαιναν στα pit στον 11ο γύρο και ένα ατύχημα με ένα GT300 έβγαλε στο προσκήνιο το αυτοκίνητο ασφαλείας (SC). Ο αγώνας συνεχίστηκε στον 15ο γύρο, με τα τρία Z να διατηρούν τις θέσεις τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top