Πόσο κοστίζει το νέο Hyundai i20 N με τους 204 ίππους 

Βάζει...«φωτιά» στην άσφαλτο

Hyundai i20 N  2021 τιμή

Το ολοκαίνουριο i20 N εφοδιάζεται με ένα turbo κινητήρα 1.6 GDI με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο (6MT). Αυτός ο κινητήρας είναι ο πρώτος μιας νέας γενιάς που εμφανίζεται σε ένα ευρωπαϊκό μοντέλο Hyundai. Προσφέρει μέγιστη ισχύ 204 PS και μέγιστη ροπή 275 Nm για απόλυτη απόδοση. Με 1.190 κιλά απόβαρο, όπως και το i20 Coupe WRC, η αναλογία ισχύος/ βάρους είναι μια από τις καλύτερες στην κατηγορία. Το ολοκαίνουργιο i20 N έχει μέγιστη ταχύτητα 230 km/h και μπορεί να καλύψει τα 0-100 km/h σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα.

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας προσφέρει επίπεδη ισχύ, η οποία εξασφαλίζει υψηλή απόκριση και βελτιωμένη επιτάχυνση για ακόμη περισσότερη απόλαυση στο δρόμο ή στην πίστα. Η επίπεδη ισχύς παρέχει περισσότερη ροπή και ισχύ στις μεσαίες και υψηλές σ.α.λ., αξιοποιώντας έτσι περισσότερο τις δυνατότητες του κινητήρα σε καθημερινές καταστάσεις οδήγησης. Το ολοκαίνουργιο i20 N διατηρεί τη μέγιστη ροπή του μεταξύ 1.750 και 4.500 σ.α.λ. και επιτυγχάνει την μέγιστη ισχύ του μεταξύ 5.500 και 6.000 σ.α.λ.


Το N Grin Control System προσφέρει υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης, με πέντε ξεχωριστά προγράμματα: τα Normal, Eco, Sport, N και N Custom. Τα προγράμματα κίνησης προσαρμόζουν ανάλογα την λειτουργία του κινητήρα, τον ηλεκτρονικό έλεγχο ευστάθειας (ESC), τον ήχο της εξάτμισης, το τιμόνι και το κιβώτιο. Στη λειτουργία N Custom, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει από τις ρυθμίσεις Normal, Eco, Sport και Sport + καθένα από τα προαναφερθέντα στοιχεία, ώστε να ταιριάζουν με τις προτιμήσεις οδήγησης και τις συνθήκες μέσω ενός "Spider diagram" στην οθόνη AVN. Για ακόμη πιο σπορ οδηγική απόλαυση, για το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) υπάρχουν τρεις επιλογές: ενεργοποιημένο, σπορ και εντελώς εκτός λειτουργίας.


Το σύστημα ESC ελέγχει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και το σταθεροποιεί κατά τους ελιγμούς στις στροφές. Για ακόμα πιο σπορ απόλαυση στην οδήγηση, το ESC μπορεί να λειτουργέί σε τρία προγράμματα: στα "ON", "SPORT" και "OFF". 
Το νέο μοντέλο εφοδιάζεται με ένα υπερπλήρες σύνολο ασφάλειας | Χαρακτηριστικά ασφάλειας Hyundai SmartSense
Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης (FCW) • Αποφυγή σύγκρουσης εμπρός με υπεραστικό / πεζό / ποδηλάτη • Προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (LDW) • Διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας (LKA) • Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BCW) • Εξελιγμένος περιοριστής ταχύτητας (ISLA • Αναγνώριση κόπωσης οδηγού συμπεριλαμβανομένης ειδοποίηση αναχώρησης οχήματος (LVDA) (DAW +) • Αυτόματη αλλαγή μεγάλης «σκάλας» (HBA) • Lane Follow Assist (LFA) • Προειδοποίηση σύγκρουσης κατά την οπισθοπορεία (RCCW) • Κάμερα οπισθοπορείας με σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος (RVM)

Οι τιμές   
i20 N 204ps 6MT 24.990 €  με 490 €  με χρέωση μεταλλικού χρώματος.
i20 N Performance Pack 204ps 6MT 26.490 € με  490 € χρέωση μεταλλικού χρώματος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top