Το νέο πρόσωπο της Alfa Romeo Racing ORLEN

O Valtteri Bottas θα ενταχθεί στο δυναμικό της

Alfa Romeo Racing ORLEN Valtteri Bottas

Ο Valtteri Bottas θα συμμετέχει από το 2022 στην Formula 1 με την ομάδα της Alfa Romeo Racing ORLEN. Ο Φινλανδός οδηγός υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία με την ομάδα, της οποίας η βάση βρίσκεται στο Hinwil της Ελβετίας. Ο Bottas έχει κερδίσει 9 Grand Prix και εντάσσεται στην ομάδα σε μια περίοδο, η οποία σηματοδοτείται από το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την Formula 1, με τους νέους κανονισμούς να προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για σημαντική άνοδο.

Το ντεμπούτο του στην Formula 1 πραγματοποιήθηκε το 2013 με την ομάδα της Williams, με τον Φινλανδό να δείχνει αμέσως το ταλέντο του και να εξασφαλίζει μια θέση στη Mercedes το 2017, όπου έπαιξε καίριο ρόλο στην πορεία κατάκτησης τεσσάρων Πρωταθλημάτων Κατασκευαστών με 9 νίκες και 54 θέσεις στο βάθρο.

Η επόμενη χρονιά θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τον ταλαντούχο οδηγό από τη Νastola. Με την ένταξη του στην Alfa Romeo Racing ORLEN, ο Bottas, θα συμβάλει με την εμπειρία του και το ανταγωνιστικό του πνεύμα στη βελτίωση της ομάδας. Οι νέοι κανονισμοί που θα εφαρμοστούν θα φέρουν σημαντικές αλλαγές και την ευκαιρία για τον οδηγό και την ομάδα να γράψουν μια νέα, επιτυχημένη πορεία μαζί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top