Πότε έρχεται το νέο υβριδικό Honda HR-V e:HEV 

Τεχνολογικά προηγμένο  

Honda HR-V e:HEV διάθεση Ευρώπη

Στην έρευνα της Honda διαπιστώθηκε ότι οι σύγχρονοι καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα με κριτήριο όχι μόνο τις ισχυρές επιδόσεις ή την ελκυστική εμφάνιση, αλλά και τον τρόπο που ενσωματώνονται στη ζωή τους και ικανοποιούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους. Με βάση αυτό, η ομάδα υιοθέτησε το μότο “Amp up your life”, εστιάζοντας στην υποστήριξη ενός ενεργού και δραστήριου lifestyle σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εξέλιξης του νέου HR-V. Στόχος ήταν να μπορούν οι πελάτες να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα με τα αυτοκίνητά τους, τα οποία θα τους ενισχύουν και θα τους υποστηρίζουν στην καθημερινότητά τους. 

Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο coupe-SUV αμάξωμα που προσελκύει με τη σχεδιαστική του απλότητα, ενώ το εξαιρετικά ευρύχωρο και ευπροσάρμοστο εσωτερικό είναι πιο φιλικό προς το χρήστη και πιο άνετο από ποτέ.Στο εσωτερικό του νέου HR-V, κάθε σχεδιαστικό στοιχείο στόχο έχει να συμβάλλει στη δημιουργία μιας αίσθησης ευρυχωρίας και άνεσης που συνδέει τους επιβάτες με τον έξω κόσμο. Αυτό ξεκινά με τα παράθυρα που έχουν σχεδιαστεί για να μπορεί να εισέρχεται άπλετο φως στην καμπίνα, και συνεχίζεται με την άριστη ορατότητα χάρη στον οριζόντιο προσανατολισμό του ταμπλό  και την επίπεδη γραμμή του καπό – στοιχεία που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. 


Η άριστη ενσωμάτωση του συστήματος κίνησης στην ανανεωμένη έκδοση της παγκόσμιας μικρής πλατφόρμας της Honda και η έξυπνη κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ είναι το μυστικό για την αυξημένη ευρυχωρία, ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν τέσσερις ενήλικες με μέγιστη άνεση. Παράλληλα, η σύγχρονη σχεδίαση και η προηγμένη τεχνολογία βελτιστοποιούν την άνεση χώρου, την εργονομία, την ευελιξία και εν γένει την αίσθηση ελευθερίας στην καμπίνα. Το νέο HR-V e:HEV θα διατίθεται στην Ευρώπη από τα τέλη του 2021.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top