Δωρεάν εφαρμογές από την Mercedes

Στόχος η οικονομία 

Mercedes δωρεάν εφαρμογές

Η νέα εφαρμογή EQ Ready καταγράφει πραγματικές διαδρομές και στη συνέχεια χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για να υπολογίσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Για το σκοπό αυτό, καταγράφει τις πραγματικές διαδρομές του χρήστη όποτε αυτό ζητηθεί, ενσωματώνοντας πολλές παραμέτρους, όπως ταχύτητα και επιτάχυνση, μικρές ή μεγαλύτερες στάσεις. Ακόμη και το βάρος του φορτίου μπορεί να εισαχθεί στο σύστημα, το οποίο ενσωματώνεται στην ανάλυση ακριβώς όπως τα δεδομένα που αφορούν το ύψος και την τοποθεσία του οχήματος. 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια λεπτομερής αξιολόγηση και μια πρόγνωση της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας - σαν να είχε γίνει πραγματικά η διαδρομή με ένα ηλεκτρικό Van. Η εφαρμογή EQ Ready δείχνει στο χάρτη μια επισκόπηση των σταθμών φόρτισης που βρίσκονται κοντά. Εάν χρειάζεται, η εφαρμογή φιλτράρει τα αποτελέσματα βάσει σταθμών με διαφορετικές εξόδους φόρτισης ή τύπους βύσματος. Η αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό φόρτισης είναι εξίσου απλή. Η εφαρμογή EQ Ready είναι διαθέσιμη για iOS και Android. 


Με λίγες καταχωρήσεις στο eCost Calculator, συγκρίνετε το ετήσιο λειτουργικό κόστος του οχήματός σας με εκείνο ενός καινούργιου, ηλεκτροκίνητου ελαφρού επαγγελματικού της Mercedes-Benz. Λαμβάνει υπόψη όλα τα σχετικά κόστη, από τις δόσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης και την κατανάλωση έως το κόστος καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και τη συντήρηση, την ασφάλιση και τη φορολογία.

 Η εφαρμογή EQ Ready και το eCost Calculator μπορούν να δώσουν απαντήσεις στα περισσότερα από τα ερωτήματα που προκύπτουν. Χρησιμοποιώντας δεδομένα που αφορούν τον εκάστοτε χρήστη ή εταιρεία, παρέχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την οικονομική αποδοτικότητα και την απόδοση των eSprinter, eVito, eVito Tourer1 και EQV2. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top