Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό SEAT MÓ eScooter 125

Δείτε την αυτονομία του  

SEAT MÓ eScooter 125 τιμή

Ξεκίνησε η παραγωγή της  πρώτη ηλεκτρικής μοτοσικλέτας της SEAT, το SEAT MÓ eScooter 125, σε συνεργασία με το Silence που εδρεύει στη Βαρκελώνη και ειδικεύεται στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Με κινητήρα 7 kW (μέγιστη ισχύς: 9 kW), η μοτοσικλέτα φτάνει στην τελική ταχύτητα των 95 km/h και επιταχύνει από 0 έως 50 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Έχει μια μπαταρία που παρέχει αρκετή ενέργεια για μια αυτονομία έως και 137 χλμ. Διαθέτει επίσης τρεις τρόπους οδήγησης, Eco, City και Sport, οι οποίοι προσαρμόζονται σε διαφορετικές καταστάσεις. Η εύκολα επαναφορτιζόμενη και φορητή μπαταρία απλοποιεί τη λειτουργία και ο υψηλός βαθμός συνδεσιμότητας καθιστά το SEAT MÓ eScooter 125 τέλεια ενσωματωμένο στην καθημερινή ζωή των χρηστών.

Το όχημα θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Daring Red, Aluminium Gray και Oxygen White. Η αρχική τιμή του στην Ισπανία είναι 6.250 ευρώ (5.500 ευρώ με το πρόγραμμα επιδότησης MOVES II) και οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν σχήματα χρηματοδότησής από 3 ευρώ/ημέρα (για 48 μήνες).

Από τις 16 Δεκεμβρίου οι πρώτες μονάδες είναι διαθέσιμες σε 18 ισπανικές αντιπροσωπείες. Η νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα SEAT MÓ θα φτάσει επίσης σε πέντε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία και Σουηδία) το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους και θα βρεθεί στους δρόμους της Πορτογαλίας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top