Τα σκούτερ της SEAT

Το CUPRA Formentor είναι το επίσημο όχημα της FC Barcelona

SEAT MÓ eScooter 125  SEAT MÓ eKickScooter 65

Η εταιρεία παρουσίασε τα νέα SEAT MO eKickScooter 65 και SEAT MÓ eScooter 125, τα πρώτα 100% ηλεκτρικά δίτροχα SEAT στην 70χρονη ιστορία της, που διαθέτουν επίσης συγκεκριμένη έκδοση για υπηρεσίες sharing. Υπό αυτήν την έννοια, η εταιρεία επιβεβαίωσε την έναρξη της ηλεκτρικής motorsharing υπηρεσίας στη Βαρκελώνη από τον Ιούλιο, με 350 άδειες που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο της Βαρκελώνης.


Στην καρδιά της Βαρκελώνης, στη γωνία των Paseo de Gracia και Avenida Diagonal, η CASA SEAT είναι ένας φόρος τιμής από τη μάρκα στην πόλη που βίωσε τη γέννησή της πριν από 70 χρόνια. Αυτός ο χώρος δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει κόμβος για την αστική κινητικότητα, και με αυτόν τον τρόπο, να αντιμετωπίσει τις σημερινές προκλήσεις μέσω της συνδημιουργίας λύσεων μαζί με διαφορετικούς ενδιαφερόμενους. Για να προωθήσει την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών, η CASA SEAT θα προσφέρει ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις σχετικά με την κινητικότητα, τη βιωσιμότητα, την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα, μεταξύ άλλων θεμάτων.


Επιπλέον  το CUPRA Formentor θα είναι το νέο επίσημο όχημα της FC Barcelona και θα ενισχύσει την δημοτικότητα του οχήματος στην παγκόσμια κοινότητα. Θα είναι το πρώτο 100% νέο μοντέλο CUPRA που θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Martorell. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top