Ποια σημαντικά βραβεία διεκδικούν Νissan Navara και NV400

 Ποιοι είναι οι μεγάλοι ανταγωνιστές

Nissan Navara   NY400 Βραβεία Επαγγελματικού Αυτοκινήτου

 Έχοντας  τα Navara και NV400  ανάμεσα στα υποψήφια για τα Διεθνή Βραβεία Pick-Up και Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, η Nissan περιμένει την στιγμή που θα ανακοινωθούν οι νικητές των τίτλων International Pick-Up Award και International Van, αντίστοιχα. 
 Το Nissan Navara θα ανταγωνιστεί με τα  Ford Ranger, Toyota Hilux και Renault Alaskan, διεκδικώντας μια δεύτερη νίκη στην κατηγορία pick-up, έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο του Διεθνούς Pick-Up, το 2016. Φέτος, η εστίασε στη κατασκευή του πιο συνδεδεμένου Navara από ποτέ,  προσφέροντας  το καινοτόμο  Nissan Connected Services σε οδηγό και επιβάτες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης NissanConnect. 
 Παράλληλα με την προσφάτως βελτιωμένη συνδεσιμότητά του, το Navara  συνοδεύεται από την πανευρωπαϊκή πενταετή / 160.000χλμ εγγύηση, στοιχεία που του δίνουν προβάδισμα στον τελικό. 


 Σε ότι αφορά την κατηγορία Van of the Year, το μεγάλο  NV400 VAN  της Nissan  έχει συμπεριληφθεί στην τελική λίστα,  μαζί με τα Fiat Ducato, Iveco Daily και  Volkswagen Transporter T6.1. Το NV400 είναι το μεγάλο φορτηγό της Nissan, το οποίο προσφέρει μια πρακτική  και ευρεία επιλογή  τύπων αμαξώματος, σε συνδυασμό  με αποδοτικούς κινητήρες και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας και μεγαλύτερη άνεση,  χάρη σε μια πλήρως ανασχεδιασμένη καμπίνα. 

Οι φιναλίστ θα κριθούν από βετεράνους δημοσιογράφους της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τα υποψήφια οχήματα,  κατά τη διάρκεια τριήμερου ομαδικού τεστ που φιλοξενείται στη Σουηδία. Η αξιολόγηση θα αναλύσει, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών της κατηγορίας,  την ικανότητα ρυμούλκησης, τις οδηγικές ικανότητες σε διάφορα είδη εδάφους, καθώς και την σχέση οφέλους / κόστους.  Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν στο Solutrans 2019 Gala Dinner , στις 20 Νοεμβρίου, στη Lyon. 

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top