Τι σημαίνει το SEAT: CODE

Ο ρόλος της ομάδας  100 ειδικών

 SEAT: CODE

Προκειμένου να προσαρμοστεί εντός του αναπτυξιακού πλαισίου και να αντιμετωπίσει επιτυχώς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, η SEAT στα πλαίσια του πρόσφατου Mobile World Congress 2019, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός κέντρου ανάπτυξης software.
Η εταιρεία αποκάλυψε ότι το νέο εργαστήριο πρόκειται να ονομαστεί SEAT:CODE. Το SEAT:CODE πρόκειται να λειτουργήσει για να ενισχύσει δύο μεγάλες τάσεις μέσα στη SEAT και το Volkswagen Group. Από τη μία πλευρά, επιδιώκει να συνεχίσει να ενισχύει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας και να αυξήσει την αποδοτικότητα μέσω της διαδικασίας ψηφιοποίησης. Από την άλλη, στοχεύει στην ενίσχυση των νέων επιχειρηματικών μοντέλων με επίκεντρο νέες ιδέες κινητικότητας, συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης, τομείς με ιδιαίτερη σημασία στη SEAT.

Το νέο SEAT: CODE θα διευθύνεται από τον CTO Carlos Buenosvinos, ο οποίος θα διαχειρίζεται μια ομάδα αποτελούμενη από περισσότερους από 100 ειδικούς ανάπτυξης software. Έτσι η διαδικασία επιλογής για τον εντοπισμό αυτών των νέων ψηφιακών προφίλ εξακολουθεί να είναι ενεργή, με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα κάνει το SEAT: CODE ένα παγκόσμιο κέντρο αναφοράς για την ανάπτυξη λογισμικού στον τομέα της κινητικότητας. Η εταιρεία δημιούργησε επίσης μια πλατφόρμα για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πρόσληψης: www.welovesoftware.seat.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top